Logo Urgence 24h/24 7j/7

Dierenarts spoedgevallen aan huis

Waals-Brabant en randgemeenten

Hoe het werkt ?


Maakt u zich zorgen over de toestand van uw huisdier?

Bel ons op

Wie zijn wij?

Veto d'Urgences is een dynamische en jonge ploeg van veeartsen, die specifiek opgeleid zijn voor de behandeling van spoedgevallen aan huis.
Onze prioriteit is het zorgen voor de gezondheid en het welzijn van uw dieren.
Bij de minste van uw twijfels hebben wij een luisterend oor (dagen nacht, 365 dagen per jaar) om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Dr. Josephine Willems et Dr. Margaux Delogne - Vetos d'Urgence

Waarom Vetos d'Urgence?

Het doel van Vetos d’Urgence is om een dierenarts spoeddienst aan te bieden die 24 uur per dag beschikbaar is in Waals-Brabant.
Wij komen ter plaatse voor uw hond, kat, paard en andere huisdieren en dit 24u/24u, in gans Waals Brabant en in enkele randgemeenten.
Een spoeddierenarts zal zo snel mogelijk met het nodige materiaal aan huis komen. Wij verzorgen de dieren die niet kunnen verplaatst worden of die eerst een stabilisatie van hun toestand ( ongeval, epilepsie, paarden in de weide) dienen te krijgen.
Het voorkomen en het behandelen van de pijn bij uw (huis)dieren is voor ons belangrijke prioriteit. Daarom gebruiken we voor elke soort specifieke protocollen

Een consultatie aan huis, heeft eveneens het grote voordeel dat de dieren in hun vertrouwde omgeving blijven wat alzo de stress vermindert.